Contact Us

TryAder beschikt over een gedegen en uitgebreid internationaal netwerk wereldwijd, dat tot uw beschikking staat voor

  1. het in/verkopen van specifieke producten en
  2. het introduceren van uw projecten en producten op de Wereld markt

Inkoop / Verkoop producten

Laat ons in een vrijblijvend gesprek weten naar welke markt u op zoek bent . Wanneer wij een duidelijk beeld hebben en we gezamenlijk tot een doelmarkt komen, in onderling overleg starten wij met u het volledige proces; prijsonderhandeling, voorbeeld verzending, heronderhandeling bij productwijzigingen, etiketten, verpakkingen, Europese goedkeuringscertificaten etc.

Controle en Inspectie.

Tijdens het algehele proces zorgen we ervoor dat de termijnen worden nageleefd en alles volgens de overeenkomst verloopt.                      Wij voeren voor u de periodieke inspecties uit vóór, tijdens en na het verladen.

Import /Export procedures.

Via tracking procedures volgen we nauwgezet de verzending en distributie van de goederen vanaf het moment van verladen. Ten tijden van het lucht,- , weg,- of zeetransport tot aan het moment van de eindbestemming bij u of uw klant. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en kunnen ons voorstellen dat u hierover vragen hebt, bel of mail ons dan geheel vrijblijvend.

Het introduceren van uw projecten en producten op de Wereld markt

Merken en bedrijven die Internationaal zaken willen doen, kunnen contact met ons opnemen voor:

  • Marktonderzoek,
  • Strategisch advies,
  • Vertegenwoordiging,
  • Merkregistratie,
  • Web positionering en/of  e-commerce,
  • Ontwikkeling van programma’s en evenementen productie,
  • Internationale Bedrijfsformatie.

Voor bedrijven met groeiambities leggen wij voor u contacten in ons uitgebreide internationale verworven netwerk. Verstrekken wij marktinformatie uit de eerste hand en ondersteunen we in de culturele en organisatorische aspecten van uw bedrijf.